Praktisk info om Oppdateringskurs for elektro

Sted

Kurset skal gjennomføres på Malvik VGS.

Se kartet i GoogleMaps

 

Tidspunkt

Oppmøte første dag 25.1.23 klokken 0800 i kantina på Malvik VGS.

Kurset vil være kl 0800-1530 alle dager.

Klikk her for alle datoene for kurset.

Lunsj

Det serveres varmlunsj og kaffe hver dag ca. kl 12.00. (Inkludert i kurset)

 

Kursmateriell

Det er fint om alle tar med seg montørhåndboka, kalkulator (ikke mobiltelefon) og noe å skrive med de første dagene. Om noen har tilgang til NEK 400, så ta gjerne med den.

Resten av kursmateriellet ordnes av skolen.

 

Transport

Parkering skjer på parkeringsplassen ved Malvik samfunnshus. Tar 3 minutter å gå derfra og til Malvik VGS. Det er gratis parkering og man trenger ikke noe parkeringstillatelse.

Buss nr. 70 går fra Trondheim til Malvik VGS. Gå av på holdeplass Vikhammer. Bussen går fra holdeplass Prinsens gate (P2) i Trondheim sentrum.

Det er også mulighet for å ta tog. Toget går fra Trondheim Sentralstasjon mot Steinkjer. Gå av på Vikhammer stasjon.

 

Økonomi

Det vil bli tatt en gjennomgang første dag med hvordan deltagere fyller ut timelister for betaling fra EL og IT. Timesatsen for tapt arbeidsfortjeneste er på 323 kr.

 

Hotell

De av dere som har meldt behov for overnatting skal bo på Scandic Solsiden i Trondheim sentrum. Bortsett fra deltager fra Namsos, som skal bo på Scandic Hell. Hotellene blir bestilt og betalt av EL og IT.

For de som kjører bil til hotellet, anbefales det å parkere i parkeringshuset like ved hotellet. Prisen er 30 kr per time eller 270 kr per døgn. Parkeringsutgifter vil tilbakebetales på reiseregningen. Det oppfordres til samkjøring.

 

For ytterligere spørsmål, så ta kontakt med lars@fagforeninga.no eller ring 906 53 340.

Velkommen til kurs.