Leilighet i Tegefjäll

Medlemmene i Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag (EFT) eier en leilighet i alpinbakken i Tegefjäll, 4 km før Åre.

Hvem kan leie?

Medlemmer i Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag (unntatt elevmedlemmer) kan leie leiligheten, og familie og venner kan selvfølgelig bli med.

Hva koster det?

Vi har foreløpig satt prisen til 1300kr for hele helga (fredag – mandag), uavhengig av antall gjester. 1200 kr for midtukeperioden (mandag – fredag). Prisen vil i framtida bestemmes av klubbene som deltar på årsmøtet i fagforeninga.

Området

Leiligheten befinner seg 100 meter fra Gunnilliften (skiheis) i Tegefjäll. Det går også busser inn til Åre, hvor det er enda mer aktivitet. Tegefjäll er et perfekt utgangspunkt for turer hele året: downhillsykling, jakt, fiske, vandring, langrenn, golf, aking og alpint.

Booking

Du må lage en «bruker» på www.hyttetrekk.no/fagforeninga . Ditt LO/ELogIT/EFT medlemsnummer har åtte siffer og starter på 94. Dette må du ha for å få opprettet en bruker. Hvis du har rotet bort medlemsnummeret ditt, send en mail til kontakt@fagforeninga.no , og skriv medlemsnummer i emnefeltet.

For å få rettferdig utleie av de populære periodene blir det et trekningssystem. Du trykker på ønske-periodene dine i kalenderen, og to ganger i året blir det trekning:

  • 04.11.2019 kl. 12:00 blir det trekning for perioden 29.11.2019 til 01.06.2020
  • 04.05.2020 kl. 12:00 blir det trekning for perioden 01.06.2020 til 30.11.2020

De dagene som er ledig etter trekninga blir lagt ut på restmarkedet. Der er det førstemann til mølla, og her går det også an å booke enkeltdager. Da er prisen 450kr pr døgn/natt.

Brukermanual for hyttetrekk finner du her.

Betaling og nøkkelkode

Når du har vunnet trekningen, eller booket/plukket ifra restmarkedet, må du betale leia før systemet kan sende deg en SMS med koden til ytterdøra. Leia må betales på forskudd og skjer ved å bruke et bankkort inne på hyttetrekk.no/fagforeninga (PayPal).

Avbestilling gjøres også på den samme nettsida, og må skje minst 14 dager før leietidspunktet. Dersom avbestillingen kommer senere enn dette, og ingen andre booker den avbestilte perioden, må du likevel betale leia.

Inventar

Leiligheten er fullt møblert med vaffeljern, kaffetrakter, dusj, zalo, oppvaskmaskin, badstue, fiber, tv, chromecast, lydplanke, osthøvel, tørkeskap med avfukter, kaffefilter, dopapir, osv.

Sengetøy

Du må ta med eget sengetøy, lakenpose eller sovepose. Vi har lagt på sengetøy som en ekstra «beskyttelse», men bruk sovepose, eller legg på ditt eget sengetøy utenpå det eksisterende. 

Varmestyring

Leiligheten har et bra, men treigt vannbåren varme-system. La varmen stå på når du drar. Helst ikke rør den.

Sengeplasser

To små soverom med køyesenger (4 stk 90 x 200 madrasser). Et soverom med dobbeltseng (150 x 200). Sovesofa (1 stk 140 x 200). Dette gir åtte sengeplasser. Åtte puter på 50 x 70. Seks dyner på 140 x 220.

Utvask

Alternativ 1:    Du vasker leiligheten selv. Da skal den være skinnende ren! Ikke noe kattevask. Hvis neste leietager sier det er bremsespor i toalettet, tåfis i badstua eller mugla kaffe i trakteren, blir det krise. Du finner alt av vaskeutstyr inne i leiligheten og boden.

Alternativ 2:    Eller så kan du bruke det lokale vaskebyrået, Agoiåre. Der har vi en rammeavtale. Prisen er 2200 SEK inkl.moms. Da vasker de hele leiligheten, tømmer søppel, vasker kopper, etc. De har egen kode til ytterdøra.

Du må selv bestille og betale denne vaskingen. De må ha beskjed senest 14 dager før vaskedato. Du må sende e-post til stad@agoiare.se og fortelle:

  1. Du skal leie leiligheten til EFT i Enbäret 5E, Tegefjäll
  2. Datoen for vaskingen. NB! Datoen for vasking må være i løpet av din leieperiode og på en hverdag (ikke lør eller søn). (Vasking er städ på svensk, uttales sted).
  3. Ditt navn, epostadresse og hjemmeadresse for fakturaen.

For å betale en faktura fra utlandet må du trykke på «betaling utland» i nettbanken, og bruk IBAN-nummeret på fakturaen istedenfor kontonr.

Veibeskrivelse

Enbäret 5E, Tegefjäll. Inngang i nederste etasje, øst. Kartlink: https://goo.gl/maps/6MWFUQEH8P72

Innsjekk/utsjekk

Overtagelsestidpunktet er kl 14. Hvis du har bestilt vasking må den utføres i løpet av din leieperiode, FØR neste leietager kommer.

Anbefalinger

  • Ta med håndduk, sovepose, turutstyr, kaffe og tannkost.
  • Leiligheten er bygd etter «høy» standard, ikke norsk standard. Lydisolering mellom leilighetene er så-som-så.
  • Ta vare på leiligheten vår, og vis hensyn til omgivelsene. Barnefamilien i nabohuset syns ikke nakenbading, oppkast og slossing er noe kult.
  • Skader og/eller hærverk blir fakturert den som har booket leiligheten.
  • Det blir enormt dårlig stemning hvis neste leietager kommer frem til skitten eller rasert leilighet.

HMS

Førstehjelpskoffert og brannslukker henger i gangen. NØD-tlf Sverige: 112  

Ansvar

Fagforeninga tar ikke ansvar for personskader eller tap av gjenstander som leietagere blir utsatt for. Info om reiseforsikringa i ELogIT (kode R): www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Forsikringer/Reiseforsikring

Hund og katt

Kjæledyr kan være med, men skal kun oppholde seg i yttergangen. Vær ekstra grundig med renhold etter dyreopphold.

Evaluering

Det sendes automatisk ut SMS med link til evalueringsskjema. Her kan du både gi tilbakemelding til fagforeninga, og sende en beskjed til neste leietager.

Oppfør dere

Vær en kamerat. Ikke ødelegg leiligheten. Ikke ødelegg ferieturen til de neste som har leid. Ha litt selvrespekt!

Stua, sett fra kjøkkenet.
Utsikt fra kjøkkenkrok. Kjøleskap til venstre. Dør til soverom til høyre.

 

Soverom 1 med inngang fra stua. Dobbeltseng.

 

Gangen. Ytterdør i midten. Soverom til høyre og venstre. Bildet er tatt fra inngangen til stua.

 

Soverom med køyesenger. Det er 2 slike soverom. Husk å ta med sengetrekk.
Kjøkkenkroken. Med oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kaffetrakter og vannkoker.
Badet.
Badstu. Inngang fra badet.
Inngangsparti / ytterdør.
Skilt ved parkeringsplass utenfor leilighet. Stikk for motorvarmer.

Tips

Visit Åre

Visit Meråker & Storlien

Åreguiden

Jakt og fiskekort – samt turistinfoen i Åre eller sportsbutikken i Duved

Heiskort og skiutleie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *