Omkjøring til Nygaardsvoldheimen pga stengt vei

På grunn av veiarbeid er Smistadvegen stengt ved Granåsen i perioden 7.7.2019 til 31.12.2019. Dermed kommer man ikke frem når man kommer fra Byåsen-sia opp fra lyskrysset. Omkjøring via Ringvål.

Omkjøring er som følger;

Fra lyskrysset rett nedenfor Granåsen kjører man mot Kolstad, ta til venstre inn i trafikkmaskina og hold til høyre og følg veien mot Huseby. Kjør rett frem i lyskrysset og følg Kongsvegen rett frem, gjennom tunellen. Etter tunellen tar man til høyre og deretter til venstre mot Ringvål. Følg Ringvålvegen frem til krysset Smistadvegen og ta til høyre. Følg veien og man kommer til avkjøring mot Nygaardsvoldheimen.

KLIKK HER for kartlink til Nygaardsvoldheimen i Google Maps.

 

Bakgrunn for stenging

Veien skal få fortau, og det skal legges nye vann- og avløpsrør. I juni skal den eksisterende skibrua rives, og byggestart for den nye er i starten av august. Den skal etter planen være klar for snølegging i desember.

To kulverter i Smistadvegen skal også forlenges. Dette arbeidet skal være ferdig før Metallica-konserten i Granåsen 13. juli. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *