Oppdateringskurs kommer januar 2020

Fagforeninga setter opp nye oppdateringskurs både for elektro og telekommunikasjon i januar 2020, i samarbeid med Malvik VGS og Byåsen VGS. Begge kursene varer i 14 arbeidsdager hver og er selvsagt gratis for deltagerne. Meld deg på nå!

Dette blir sjuende gangen fagforeninga setter opp oppdateringskurset for elektro og fjerde runde med oppdateringskurs for telekommunikasjon. Tilbakemeldingene fra deltagerne er meget positive. Både montørene og bedriftene ser nytten i å øke kompetansen innen fagområdet.

Les mer om oppdateringskurs for elektro

Les mer om oppdateringskurs for telekommunikasjon

«Jeg hadde i hvert fall glemt 90 % av teorien. Godt med en oppdatering. Blir letter å ha med seg lærlinger også.»

– Deltager kurs elektro

Begge oppdateringskursene starter i løpet av januar 2020 og skal være ferdige før påske. Endelige datoer vil bli klart i løpet av høsten. Det er plass til inntil 15 deltagere per kurs, så deltagere oppfordres til å melde seg på så raskt som mulig.

Bilde fra oppdateringskurs telekommunikasjon 2018

I tariffen vår (LOK §5) står det at man skal få tilbud om kurs i løpet av en 2-årsperiode. Oppdateringskursene er helt i tråd med intensjonene i § 5. I tillegg gir Hovedavtalens § 10-11 rett til permisjon for utdanning.

«Fordelen med at vi var forskjellige bedrifter på kurset, var erfaringsutveksling mellom montørene.»

Deltager kurs elektro

Kurset finansieres i hovedsak av et utdanningsfond i EL og IT Forbundet, ELBUS-fondet, og LOs utdanningsfond. Bedriften betaler kun 4 av 14 dager med lønn. Resten av lønna betales fra fondet (298 kr/t). Har deltagere behov for overnatting, dekkes reise og hotell av EL og IT Forbundet.

«Kompetanse er viktig for både montørene og bedriften.»

– Nelfo Trøndelag

«Dyktige lærere med god kunnskap på sine felt. Flinke til å koble teori og praksis.»

– Deltager kurs telekom

Yrkesfaglærer fra Byåsen VGS underviser på oppdateringskurs for telekommunikasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *