Fotballturnering i fagforeninga

Den 1. september ble fagforeningas femte fotballturnering gjennomført på Nidaros Cageball på Lade. Tilsammen 18 lag og rundt 100 medlemmer stilte opp for å kjempe om heder, ære og pokaler.

Bedriftene som stilte med lag var Aalmo, Argon (2 lag), Berg & Wigum, Bravida (2 lag), Caverion Trondheim, Fagforeninga, Elektro Team, Elman Innherred, Elman Stjørdal, Elteam (2 lag), NTE Elektro Trondheim og Vintervoll (4 lag).

Norsk folkehjelp var til stede under turneringen.

Det var stort fokus på god stemning og fair play. Norsk Folkehjelp var til stede og kunne melde om kun småskader etter turneringen. Kun 5 isposer ble brukt og ellers noen strekkskader og overtramp.

Det ble til sammen spilt 47 kamper. Dette inkluderer gruppespill, C-sluttspill, B-sluttspill og A-sluttspill. Da klokken bikket 14.15 på dagen, var det erklært vinnere i alle klassene.

I finalen i C-sluttspillet ble det internoppgjør mellom Vintervoll Oldboys og Vintervoll Young. Det viste seg å bli lett match for de eldste. Oldboys vant til slutt 7-1 over lærlingene.

Vintervoll Oldboys

B-finalen ble et jevnt oppgjør mellom fagforeningas eget lag og Bravida 1. Fagforeninga gikk raskt opp i en leken ledelse, men Bravida kom sterkt tilbake og vant til slutt knepent 6-4.

Bravida 1

A-finalen ble et oppgjør mellom stormaktene Aalmo og Argon 2. Begge hadde sterke lag, men her ble det til slutt Aalmo som gikk av banen med en 8-4 seier.

Vinnerlaget fra Aalmo
Andreplass til Argon 2

På kvelden ble det bankett på Kvilhaugen gård hvor det ble delt ut pokaler til vinnerne. Fagforeninga ønsker velkommen til ny runde i turneringen 2019.