Barnas dag på Nygaardsvoldheimen

Elektroarbeidernes fagforening Trøndelag inviterte til barnas dag på Nygaardsvoldheimen tirsdag 5. juni. Rundt 50 små og store møtte opp. Fagforeninga stilte med grillmat, is, luftgevær, pil og bue, lyspærekobling (12 v), hund og andre leker.

Dette arrangementet ble startet for første gang i 2017 og ble en stor suksess. Også i år var det mange medlemmer som tok turen til fagforeningas lokaler med barna. «Det er morro at så mange tok turen med ungene sine, og det er flott å få møte medlemmer i andre sammenhenger enn jobb», sier fagforeningsleder Eystein Garberg. Det var spesielt bueskyting og luftgevær som var det mest populære for både store og små, og det vekket konkurranseinstinktet til de fleste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *