Historisk dag for Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag

For første gang i Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelags historie har det blitt valgt en kvinnelig klubbleder. Montørklubben i Vintervoll valgte på sitt årsmøte den 15. februar 2018 Sandra Åberg Kristiansen som leder for klubben. 

Montørklubben i Vintervoll er fagforeningas nest største klubb med sine rundt 180 medlemmer, fordelt på avdelinger i Trondheim, Melhus, Orkdal og Stjørdal. Klubben har lange tradisjoner, og bedriften Vintervoll feiret 70-årsjubileum i 2017. Nå kan klubben også være stolt over å være først ut med kvinnelig klubbleder.

Rundt 45 medlemmer møtte på årsmøte. Avtroppende klubbleder, Robert Cameron, loste medlemmene gjennom årsberetning, regnskap og valg. Robert Cameron fortsetter videre som nestleder i klubben.

21 år gamle Sandra takket medlemmene for tilliten, og har allerede lagt planer om hvordan klubben skal jobbe videre. Først ute på planen er å arrangere et konstituerende styremøte, da det var flere nykommere som ble valgt.

I tillegg til Sandra, valgte klubben også en kvinnelig lærlingetillitsvalgt, Emma Finnøy. Så når nye lærlinger skal presenteres for klubben, blir de møtt av 2 engasjerte damer.

Det nye styret i Montørklubben Vintervoll. Bakerst fra venstre: Bjørnar Lilleberre, Jo Tørset, Robert Cameron, Henrik Amundsen. Foran fra venstre: Roy Gunnar Pedersen, Sandra Åberg, Fredrik Tetlie, Emma Finnøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *