25 års medlemsskap

Fagforeninga gratulerer Odd Anders Wedø med 25 års medlemsskap i EL og IT Forbundet. Fagforeninga besøkte han på bedriften på Frøya for å overrekke oppmerksomheten.

Odd Anders Wedø startet karrieren i Vintervoll på midten av 80-tallet.  Når han ikke drar opp feit sjøørret på Kvenvær, er han leilighetseksperten i ElektroTeam på Frøya, og legger hundrevis av varmekabler i året sammen med ferske lærlinger og unge montører.

Alle fagorganiserte får en liten oppmerksomhet når de passere 25 og 40 års medlemmsskap i LO. I tillegg til litt smørbukk og solbriller, ble det utdelt en pin. Gratulere med dagen, Odd Anders!

Alle som har vært organisert i 25 eller 40 år i LO blir invitert til en jubilantmarkering av EL og IT. I 2017 var det en markering på Munkholmen og en på Stiklestad. På disse markeringene blir man invitert med følge og det blir servert middag. Fagforeninga tar turen ut til de medlemmene som ikke hadde anledning til å møte opp på disse markeringene for å utlevere oppmerksomheten i ettertid.

Arild t.v. og Tore t.h. fikk sine diplomer for 40 år medlemsskap i desember 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *