Møte med Elman-klubbene

Den 23. januar fikk fagforeninga være med på et møte med tillitsvalgte fra Elman-klubbene. Elman har klubb i Steinkjer, Innherred og Stjørdal/Trondheim.

Det var en engasjert gjeng som var på møtet. Fra Steinkjer kom Frank Ketil Larsen (klubbleder) og Knut Arne Martinussen (sekretær), fra Innherred var det Joar André Granås (klubbleder) og Håvard Bye (nestleder), og fra Stjørdal kom Daniel Voldsund.

Elman Innherred er den største avdelingen med rundt 50 montører og lærlinger. Elman Steinkjer har i overkant av 20 montører og lærlinger. Avdelingen på Stjørdal har til nylig hatt rundt 7 ansatte. Elman Stjørdal har kjøpt opp Trondheimsbedriften Norstar, og fra 1.1.2018 ble de en del av Elman Stjørdal med en base på Sluppen.

Elman fikk tariffavtale i 2016 og er relativt ferske klubber i fagforeninga. Men de tillitsvalgte tar vervene på alvor, og jobber stadig med å få til et godt klubbarbeid og samarbeid med ledelsen i bedriften.

Elman har bra med arbeid om dagen og alle er i arbeid. Elman er også flinke til å ta inn lærlinger, og har en prosentandel på 26 %

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *