Fagforeninga møtte to ferske klubber

 

Lars Mjøen i EFT fikk møte styret i GK Elektro og Flow Best Elektro i dag. Begge klubbene er relativt ferske. Og med de engasjerte tillitsvalgte i styret, har begge klubbene en stor fremtid.

Klubben i GK Elektro har startet opp for fullt i år og begynner å få systemene oppe å gå. GK Elektro stammer i hovedsak fra et oppkjøp av Trondheim Elektro. Styret består av 6 engasjerte medlemmer som er klar for å ta fatt i klubbarbeidet. Styret hadde møte i brakkeriggen ved Lade skole, som GK Elektro er med på å bygge. Nå legger styret en plan for et nytt medlemsmøte om kort tid for å blant annet diskutere hvilke saker forhandlingsutvalget i klubben skal jobbe med fremover.

F.v. Thomas Overland (lærlingerepresentant), Kristian Barstad (verneombud), Robert Lystad (kasserer), Thomas Dybdal (sekretær) og Raymond Trøan (klubbleder).

 

Flow Best Elektro fikk skrevet tariffavtale tidligere i år, og Sveinung Dalheim Pettersen ble valgt som klubbleder. Han fikk med seg Marius Sæternes som nestleder. De er også en rimelig fersk klubb, og hele styret er ivrig på å lære mer om rollene. Også her planlegges det nytt medlemsmøte for å få samlet klubben og stake ut hvilke saker det er viktig å jobbe med fremover.

F.v. Kristian Hatmyr (tilsynsansvarlig for lærlinger), Sveinung P. Dalheim (klubbleder), Marius Sæternes (nestleder) og Ola Lien (styremedlem).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *