Årets fotballcup er gjennomført

 

Fagforeningas årlige fotballturnering ble avholdt 21. oktober. Hele 20 lag og rundt 150 spillere var i aksjon i hallen. Det ble spilt til sammen 57 kamper fordelt på 3 baner. 

Turneringen ble gjennomført på Nidaros Cageball på Lade. Første kamp ble blåst i gang kl 11.10, og ikke før finalen ble blåst av kl 15.30 hadde det blitt kåret en vinner. Gjennomføringen av turneringen gikk etter planen og primus motor for planleggingen, Endre Klokkervold fra EFT, var strålende fornøyd med dagen. Ingen alvorlige skader ble registrert, men Norsk Folkehjelp gitt etterhvert tom for isposer.

Fjeldseth spiller mot NTE Trondheim.

Det var høy fairplay-faktor og stemningen var god under hele dagen. I mellom kampene kunne deltagerne få servert kaffe, brus, frukt og pølse for å fylle på energi.

Lagene tar en pust i bakken mellom kampene.

Det ble spilt mange ujevne og jevne kamper. De som gikk av med seieren i C-sluttspillet ble til slutt Elteam1 som slo Elektroteam1 4-0. Under banketten fikk gjengen fra Elektroteam Fairplay-prisen for sitt bidrag i turneringen. Elektroteam fra Hitra og Frøya stile med hele 17(!) spillere fordelt på 2 lag.

Elektroteam fra Hitra og Frøya med hele 17 spillere.

I B-sluttspillet var det til slutt Fjeldseth som trakk det lengste strået da de slo Bravida2 6-4.

Reservebenken til Fjeldseth jubler for mål.

I A-sluttspillet var det jevnt og spennende. Det var til slutt Buvik2, som slo ut Kvål El-installasjon i semifinalen, og Rørleggernes fagforening som slo ut Elektriker1, som havnet i finalen. Etter en intens finale var det Rørleggernes fagforening som sto igjen som seierherrer etter å ha slått Buvik2 10-5. Det betyr at Buvik er det beste laget blant elektrikerne. Det betyr også at det må ei hel fagforening til for å slå et elektrikerlag.

Rørleggernes fagforening mot Kvål EL-installasjon

Banketten ble avholdt på Kvilhaugen gård. Rundt 80 av spillerne dukket opp der for god mat og drikke. Det ble delt ut pokaler til første og andreplass, samt vinneren av B-sluttspillet.

Elman spiller mot Bravida.

Endre Klokkervold fra EFT stepper inn som innbytter til Vintervoll
Vinnerlaget fra Rørleggernes fagforening.