Praktisk info om Oppdateringskurs i Telekommunikasjon

Sted

Kurset skal gjennomføres på Byåsen VGS i regi av Trondheim Fagskole.

Se kartet i GoogleMaps

Tidspunkt

Kurset går følgende datoer:

  • Uke 2 – 10.-12. januar
  • Uke 4 – 24.-26. januar
  • Uke 6 – 7.-9. februar
  • Uke 11 – 13.-15. mars
  • Uke 15 – 11.-12. april

Oppmøte første dag 10.1.24 klokken 0800 ved informasjonsskranken. Gå inn hovedinngangen på Byåsen VGS så finner man informasjonsskranken. Dere blir hentet der.

Kurset går kl 0800-1530 hver kursdag.

Lunsj

Det serveres varmlunsj og kaffe hver dag (inngår i kurset).

Kursmateriell

Alt kursmateriell vil bli delt ut på kurset.

Det er en forutsetning at alle har med PC på kurset. Ta kontakt om du ikke har dette, så kan vi hjelpe til å ordne.

Transport

For de som kjører bil: Parkering ved skolen er gratis. Men man må registrere seg i informasjonsskranken når man ankommer skolen. Se mer om parkering på skolens hjemmeside her.

For de som skal fly: EL og IT booker og betaler fly til dere 1-2 uker før hver samling. Dere bil motta bekreftelse på flybilletter på mail.

Buss nr. 3 (mot Hallset) går fra Sentrum til skolen. Bussen går fra holdeplassen Kongens Gate (K1)  i sentrum. Gå av på på holdeplass Hallset som er rett ved skolen. Bussen bruker ca. 16 minutter og går kl 07.20, 07.28 og 07.35.

Det lønner seg å laste ned appen til buss-selskapet AtB for betaling av bussbillett. Appen heter «AtB». Mer informasjon om appen her.

Hotell

De av dere som har meldt behov for overnatting skal bo i Trondheim sentrum. Hotellrom blir bestilt fra dagen før kurset på hver samling. Hotellet er bestilt og betalt av EL og IT. Hotellet heter Quality Hotel Prinsen. Kartlink til hotellet finner dere her. Frokost er inkludert i hotellet.

For å komme seg fra flyplassen til hotellet, går det flybuss hvert ca. hvert 20. minutt rett utenfor ankomsthallen. Bussturen inn til sentrum tar ca. 40 minutter. Ler mer om flybussen her.

For de som kjører bil til hotellet, anbefales det å parkere i Leütenhaven parkeringshus. Prisen er 34 kr per time eller 285 kr per døgn. Parkeringsutgifter vil tilbakebetales på reiseregningen. Det oppfordres til samkjøring.

Økonomi

Det vil bli tatt en gjennomgang første dag med hvordan deltagere fyller ut timelister for betaling fra EL og IT.

Vi bruker systemet Tripletex for utfylling av timer og reiseregning. Dere vil motta en mail fra suppert@tripletex.no med påloggingsinfo. Vi anbefaler å laste ned appen «Tripletex» i forkant. På denne siden er det mer info om utfylling i Tripletex.

For ytterligere spørsmål, så ta kontakt med lars@fagforeninga.no eller ring 906 53 340.

Velkommen til kurs.