HR-kurs

12. september 2023, 09.00 -  12. september 2023,  17.00
Sted: Nygaardsvoldheimen, Smistadvegen 42Arrangør: EL og IT Trøndelag
Målgruppe: Kurset egner seg best for tillitsvalgte i bedrifter som har en eller annen type HR-ledelse, men det er åpent for alle som har tillitsverv i egen klubb/bedrift til å melde seg på.

» Gå til påmelding


Den amerikanske ledelsesmodellen HR (human Resources) skaper utfordringer for stadig flere tillitsvalgte. Dette kurset vil gi ett innblikk i hva HR egentlig er, og hva tillitsvalgte bør være oppmerksomme på.

Målgruppe

Kurset egner seg best for tillitsvalgte i bedrifter som har en eller annen type HR-ledelse, men det er åpent for alle som har tillitsverv i egen klubb/bedrift til å melde seg på.

Innhold

  • Hva er HR ledelse
  • HR og ytringsfriheten
  • Hvordan HR bruker målstyring
  • Forskjellen på myk og hard HR

Gjennomføring

Kurset starter kl.09.00 og avsluttes kl. 17.00 tirsdag 12. septemper og avholdes på Nygaardsvoldheimen, Smistadvegen 42. Idar Helle fra De Facto vil forelese på kurset. Undervisningen vil veksle mellom forelesning, plenum og gruppearbeid. Det blir servert lunsj.

Økonomi

Vi dekker stipend og reiseutgifter. Stipendet (som er skattefritt) er på 168 kr/time.
Kjøring godtgjøres med kr 4,48 pr. km. Husk å ta med evt. dokumentasjon på tap av inntekt fra din arbeidsgiver. Kurset finansieres av midler fra OU-fondet.

Kursveiledere

Idar Helle og Anders F. Berg

Påmelding

Meld deg på så raskt som mulig, slik at vi får oversikt over deltagerne i god tid.
Husk å søke til bedriften om permisjon. Tillitsvalgte har rett på fri for opplæring, ref. Hovedavtalens (LO-NHO) § 5-8. Tillitsvalgte i Spekter-bedrifter har rett på fri med lønn, ref. Hovedavtalen (Spekter) §52. Husk å ha med dokumentasjon på tapt arbeidsfortjeneste på kurset. Deltagere som får plass på kurset, vil få tilsendt ytterligere informasjon.

Maks 25 plasser!

Påmelding på epost til kontor@fagforeninga.no innen 1. september 2023.

Påmelding